Uusia tontteja tarjolla Pohjanmaalla!

Olemme juuri saaneet tiedon, että Pohjanmaalla, aivan Seinäjoen tuntumassa on nyt vapautumassa kymmenen huippuluokan tonttia teollisuusrakentamiseen. Sijainti näillä tonteilla on todella optimaalinen, sillä ne sijaitsevat aivan kolmostien vieressä, kuitenkin mukavan etäällä asutuksesta ja ruuhkista.

Teollisuustonteille on tehty jo tarvittavat infrastruktuurit ja alustavat hallisuunnitelmatkin ovat jo valmiina. Muutama näistä tonteista on vielä vapaana, joten jos haluat nyt paraatipaikalta oman tontin omalle yrityksellesi, nyt on aika toimia. Seinäjoki on erittäin yrittäjäystävällinen paikkakunta ja se on myös meidän kotipaikkamme. Sen takia haluammekin saada juuri sinun yrityksesi kanssamme samaan paikkaan ja voimme puhua kokemuksesta että tänne jos mihin kannattaa tulla.

Tonttien hinnat vaihtelevat

Tonttien hinta vaihtelee tietenkin neliömäärittäin, mutta haluamme olla valmiina tekemään sinulle tarjouksen, josta vain et yksinkertaisesti voi kieltäytyä. Pakettiin jota tulemme sinulle tarjoamaan kuuluu tontti vuokrattuna tai ostettuna, kaikki tontin lunastamiseen kuuluvat asiat ja asiakirjojen laadinta ja kaikki muutkin mitkä tähän asiaan kuuluvat. Valittavissa on iso kokonaispaketti tai sitten vain ne osa-alueet joista haluat tarjouksen ja niistä tehtävistä joista haluat meidän huolehtivan. Valinta on täysin sinun.

Tarjolla on myös valmiita suunnittelupaketteja, jotka kuitenkin on räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan erittäin hyvin suuntaan jos toiseen. Halutessanne hoidamme koko tehtävän toimeksiannosta aina teollisuushallin tai toimitilojen tarkastukseen saakka. Parhaimmillaan voimme saada muutamissa kuukausissa aikaiseksi mallisuorituksen jota et välttämättä uskonut todeksi projektia aloittaessa.

Kysy lisää myynnistämme ja tee varaus vielä tänään, näitä ei tosiaankaan riitä kaikille. Jos kyseinen alue ei ole juuri sinun yrityksellesi paras mahdollinen, niin voimme tarjota tontteja myös monesta muusta paikasta. Tutustu tarjontaamme, ota yhteyttä ja pistetään yhdessä pyörimään se kuuluisa iso pyörä.

Leave a Reply +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *