Tervetuloa Komiat tontit –blogiin!

Olet tervetullut Komiat tontit –blogiin, joka on viimeisin panostuksemme sosiaalisen median valtatiellä. Olemme huomanneet että yhä useammat ihmiset viihtyvät tietokoneiden ja älylaitteiden parissa ja sitä myöden myös erilaisten sosiaalisen median parissa. Blogi on yksi osa tätä uutta maailmaa, joka toisaalta tuo palvelut asiakkaan saataville ja toisaalta passivoittaa asiakasta ja miksei myös myyjääkin etäämmälle toisistaan.

Olemme kuitenkin asiakaspalautteesta huomanneet sen, että on todella yleistä se että halutaan tietää isoimmista tapahtumista ja siitä mitä meidänkin yritykselle kuuluu. Haluammekin tällä blogilla hieman avata sitä kaikkea mitä yrityksessämme tapahtuu ja mitkä ovat uusimpia tuulia tällä alalla. Tiedämme että yrityksemme on alan edelläkävijä ainakin tässä koossa, joten toivotamme kaikki asiakkaamme tutustumaan toimintaamme mitä avoimimmin mielin.

Komiat tontit palvelee

Valoitamme tässä blogissa myös hieman tulevaisuutemme kuvioita, kerromme kuumimmat uutiset ja parhaimmat kaupat tässä blogissa yksityisyyden suojan tietenkin huomioon ottaen. Olisi mukava kuulla teiltä palautetta ja jos mahdollista, että saisimme teiltä kysymyksiä joihin voisimme kattavasti vastata. Olemmekin keräämässä isompaa Usein Kysytyt Kysymykset –osoita, mutta siihen mahtuu vielä paljon kysymyksiä ja vastauksia.

Palautetta itse blogista otamme mielenkiinnolla vastaan ja haluammekin että yleisö ja lukijat ovat isossa osassa siinä mitä kaikkea tässä blogissa tullaan käsittelemään. Toki pääosassa on Komiat tontit ja kaikki mitä siihen liittyy, mutta muidenkaan aiheiden käsittely ei suinkaan ole pois listalta.

Olemme iloisia että olemme saaneet juuri sinut meidän blogimme lukijaksi ja näin ollen voimme kertoa juuri sinulle mistä tässä kaikessa on oikein kyse. Tulemme jatkossa järjestämään myös erilaisia kilpailuja joissa on varsin mukavia palkintoja. Osallistu siis kilpailuihin ja voit voittaa jotain todella mainiota! Pidä kiinni ja pysy siis mukana! Komiat tontit on täällä!

Leave a Reply +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *