Täydellisen mökkitontin etsintä!

Komiat tontit järjestää kilpailun, joka on voimassa tämän vuoden kesäkuun loppuun saakka. Nyt on etsinnässä täydellinen mökkitontti! Mökkitontti voi olla missä tahansa Suomessa, sen tulee olla kaavoitettu mökkiä varten ja mökkitontti tulee olla myynnissä.

Voit osallistua kisaan lähettämällä meille kuvan tontista tai pohjapiirrustuksesta ja kertomalla meille tontin sijainnin. Tulemme ottamana finaaliin viisi tonttia ja tulemme esittelemään nämä tontit sivuillamme ensi kesäkuun lopun jälkeen. Se taho, joka on kyseisen, omistamansa tontin esitellyt meille saa palkinnoksi upean hirsihuvilan jonka arvo on peräti 25 000 euroa! Nyt jos koskaan kannattaa osallistua kilpailuun.

Kun osallistut, lähetä meille siis tarkat tiedot itse tontista ja haluamme myös kuulla omat perustelusi siitä miksi juuri tämän tontin pitäisi voittaa vuoden paras mökkitontti –titteli. Komiat tontit on aivan Varma siitä että Suomessa on edelleen upea määrä erilaisia mökkitontteja rakentamatta. Upeita mökkitontteja on luonnollisesti jo nyt rakennettu, onhan Suomessa satojatuhansia mökkejä ympäri maata.

Voit myös kertoa kilpailusta huoletta eteenpäin, sillä haluamme että koko Suomi puhuu Komiat tontit –kilpailusta jossa on varsin komia palkintokin! Mitäpä veikkaat, missä on Suomen kaunein rakentamaton mökkitontti? Myös lukijamme pääsevät vaikuttamaan valintaan, sillä 50% päätöksestä ja äänistä tulee lukijaäänestyksestämme ja 50% tulee arvovaltaisen raatimme päätöksestä.

Iloinen myyntitiimimme ottaa innolla vastaan omia ehdotuksianne parhaasta mökkitontista ja jonkin verran olemmekin jo saaneet yhteydenottoja ja kilpailuehdotuksia kyseiseen kilpailuun. Jo nyt nähdyt esitykset ovat varsin hyviä, ja voisiko jopa sanoa huikeita, mutta totta kai joukkoon mahtuu näitä lisää. Ilmoita siis oma ehdokkaasi heti meille ja voit olla upean hirsihuvilan onnellinen uusi omistaja. Ja tontin tuon hirsihuvilan rakentamiseen löydät tietenkin meiltä, mistäs muualtakaan. Meillä on ne komeimmat tontit.

Leave a Reply +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *