Palvelut

komiat2
Komiattontit.fi tiimi tarjoaa asiakkaalle todella runsaan palvelupaketin, johon parhaimmillaan kuuluu kaikki mahdollinen aina neuvotteluista vahvistuskirjan tulostamiseen. Komiattontit tarjoaa avaimet käteen palvelun kaikille halukkaille, mutta toki olemme valmiita tarjoamaan asiakkaalle juuri sen jutun jota hän meiltä haluaa ja mitä hän kokee tarvitsevansa. Todella monta kertaa kyse on kuitenkin siitä, että tilaaja haluaa ostaa tontin, hänellä on siihen rahat, mutta haluaa jonkun toisen hoitavan kaikki ehkä joskus hankalaltakin kuulostavat asiat. Me astumme siinä vaiheessa tai mielellään jo hieman ennenkin esiin.

Tontteja hankitaan tänä päivänä mitä monenlaisiin eri tarkoituksiin ja yleensä tarkoituksena on rakentaa tontille jotakin. Tontti voidaan myös ostaa tai vuokrata ja tontin käyttötarkoitus määrittelee usein sen, haluaako myyjä ostaa tai vuokrata tontin ja sama pätee luonnollisesti ostajaan.

Meillä on oma lakiasianajaja osasto, joka takaa sen että saat kaiken mahdollisen lakiavun myös meidän kauttamme, samasta paikasta. Tämä on ollut monelle se viimeinen valttikortti, joka on saanut asiakkaamme toimimaan jopa samalta istumalta. Asiakirjoja on usein todella useita ja niiden kaikkien tulkitseminen ja hoitaminen kannattaa jättää asiantuntijoiden eli meidän harteille, me osaamme kyllä.

Referenssejä riittää

Referenssilistamme on todella pitkä, mutta useat asiakkaat haluavat kuitenkin pitää ostot ja myynnit itsensä tiedossa, joten tästä syystä emme näitä itse myyntejä paljasta. Sen verran voimme kuitenkin paljastaa, että meillä on n. 100 vakituista asiakasta jotka myyvät ja ostavat aktiivisesti eri tontteja ja kokonaisasiakasmäärämmekin ylitti juuri viiden tuhannen asiakkaan rajan. Ottaen huomioon että olemme olleet tällä nimellä alalla vasta sen viisi vuotta, pidämme tuota hyvänä, ellei jopa erinomaisena tuloksena.

Palveluihimme kuuluu siis kaikki mahdollinen tontin ostamisesta aina lainhuutoon ja jälkihuoltoon saakka. Omaamme myös kattavan verkoston erilaisia alihankkijoita, joten jos sinne ostamallesi tontille ei tule sähköjä tai edes tietä, meidän kauttamme saat siihen luotettavat tekijät.

Esittelemme koko kattavan palveluarsenaalimme ensimmäisessä tapaamisessa, joka tapahtuu kasvotusten tai sitten videoyhteyden välityksellä. Olemme nykyaikainen ja dynaaminen yritys, jonka tarkoituksena on tehdä paras mahdollinen ratkaisu asiakkaan kannalta. Kiitos että luotat meihin!