Komiat tontit rekrytoi lisää väkeä!

Komiat tontit hakee lisää porukkaa oman porukan jatkeeksi. Valoisampi taloustilanne ja levittäytyminen koko Suomen alueelle on suorastaan räjäyttänyt kysynnän ja olemme iloisesti pakotettuja rekrytoimaan joukkoomme koko ajan lisää porukkaa. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alalta kokemusta, riittää kun olet hyvän asenteen omaava ammattilainen. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä alaan liittyvää ammattitaitoa opiskeltuna sillä koulutamme oman koulutusohjelman kautta kaikki työntekijämme alusta loppuun saakka.

Akutti hakumme koskee asiakaspalvelijoitamme juuri perustettuun asiakaspalvelukeskukseen. Tarve on 5-10 kokoaikaista asiakaspalvelijaa vaihteleviin tehtäviin. Tulemme toimimaan koko Suomen alueella ja tarjoamme suomenkielen lisäksi myös ruotsin- ja englanninkielistä palvelua. Jos sinulla on hyvä kielitaito, olet enemmän kuin tervetullut joukkoomme osaksi upeaa tiimiämme.

Tule meille töihin

Tarvitsemme myös muutamia työntekijöitä meidän ATK-yksikköömme kehittämämme järjestelmän ylläpitämiseen ja järjestelmän lisäkehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta joten koulutamme kaikki työntekijämme itse muutamien yhteisyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen kaikille haluaville jotka tähtäävät tälle alalle.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä tätä työtä siellä missä itse haluat olla ja koulutuksen jälkeen voit itse valita alueen jonka otat haltuusi. Olemme jakaneet Suomen erilaisiin piireihin, joiden kanssa toimimme kuitenkin yhtenä kokonaisuutena. Komiat tontit onkin valloittanut jo koko Suomen ja tulemme tästä vain tehostamaan omaa tonttitoimintaamme jatkossa.

Komiat tontit haluaa olla mukana koko tonttikaupan kehittämisessä ja haluaa tuoda myös tonttikaupan tarjolle kaikille Suomen kansalaisille. Hintahaitari tonttien nelihinnoissa vaihtelee Suomen sisällä melkoisesti ja jotkut kaupungit tarjoavat tonttejaan jopa ilmaiseksi tai sitten pilkkahintaan. Ne ovat laskeneet että moinen toiminta kannattaa, sillä jatkossa yritykset tuovat valtavasti verotuloja muiden tulojen lisäksi kaupungille. Toivomme että sinä olet mukana tässä ja toteutat omat unelmasi nopean tonttikaupan avulla. Nyt se on helpompaa kuin koskaan, Komiat tontit mahdollistaa sen sinulle nyt.

Leave a Reply +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *