Komiat tontit odottaa yhteydenottoasi!

yhteydenottoPäivystämme joka päivä vähintään aamusta iltaan ja voit jättää meille viestiä monella eri tavoin. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä, mutta sähköposti ja puhelin ovat varmasti ne helpoimmat tavat ottaa meihin yhteyttä. Meillä on kaikilla omat sähköpostiosoitteet mallia (at)komiattontit.fi

Olemme tuomassa myös paikkoin palvelun, jonka avulla voit olla meihin yhteydessä livechatin avulla. Jos emme jostain syystä pääse heti vastaamaan niin voit jättää meille soittopyynnön ja olemme sinuun heti yhteydessä kun vain voimme.

Parhaiten pääset alkuun laittamalla meille viestiä tai soittamalla meille näihin yhteystietoihin:

yhteydenotto@komiattontit.fi

Tästä osaamme yhdistää sinut oikeaan paikkaan saamaan parhaat mahdolliset neuvot mahdollisimman pian ja tehokkaasti. Näin vältetään ylimääräinen jonottelu eri paikkoihin ja saat heti sitä palvelua jota tarvitset ja jota yhdessä voimme lähteä rakentamaan. Tarvittaessa puhelinkeskustelun jälkeen lähetämme myyntimiehemme paikan päälle neuvottelemaan eri ratkaisuista ja siitä asiat sitten lähtevätkin rullaaamaan omalla painollaan. Tulet varmasti yllättymään meidän tehokkuudesta ja tavasta jolla asioita hoidetaan.

Olemme periaatteessa siis tavoitettavissa koko vuorokauden ympäri, mutta normaalien nukkuma-aikojen aikaan vedämme hirsiä ja pyrimme heräämään sitten uuteen päivään virkeänä ja tehokkaana. Mutta ole valppaana, tulemme ottamaan yhteyttä heti aamulla!

Ota siis rohkeasti meihin yhteyttä mikäli epäilet että meillä olisi ratkaisu juuri sinun tonttiongelmaasi. Olemme aivan varmoja että meillä on jonkinmoinen ratkaisu sinun pulmaasi tai toiveeseesi liittyen.