Komiat tontit lyhyesti

Komiat tontit on vuonna 2010 perustettu monialayritys. Yrityksellä on kuitenkin pitkä kokemus kiinteistö – ja tonttialalta, sillä monille meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Kokeneimmalla on jo reilun 30 vuoden kokemus alalta, joten olemme todellakin nähneet ja kokeneet yhtä sun toista tällä alalla. Kokemus on ehdoton valttimme, sillä tuskin eteen tulee tilannetta jota emme ole aikaisemmin kokeneet. Toki tällaiset tilanteet ovat tietenkin tervetulleita, sillä kokemuksen avulla tulemme niistäkin suoriutumaan varmasti hyvin tai erittäin hyvin.

Henkilöstömme on tällä hetkellä 20 henkilön luokkaa ja tähtäämme laajaan kasvuun. Olemme määrätietoisesti kasvattaneet omaa osaamistamme ja panostamme tällä hetkellä etenkin digitaalisiin ratkaisuihin ja olemmekin lyömässä lukkoon koko maan kattavan järjestelmän tuottajan kanssa isoa sopimusta joka tuo jokaiselle mahdollisuuden toimia verkossa kanssamme, ajasta ja paikasta riippumatta.

Mobiili toimisto

Meillä on useampi liikkuva toimisto ja pääpaikkamme on tällä hetkellä Seinäjoella, keskeisellä paikalla kun otetaan Suomi lukuun. Olemme kuitenkin todella valmiita liikkumaan ja kuten sanottua, tonttikauppamme keskittyvät hieman ydinkeskustojen ulkopuolelle, sinne missä komiammat tontit oikein ovat.

Yrityksemme on jatkuvassa kasvussa ja olemme saaneet huomata että vaikka Suomessa lama onkin, niin se ei todellakaan koske suuremmin tonttikauppaa. Toki pientä alakuloa on havaittavissa, mutta olemme kuitenkin joka vuosi kasvattaneet omaa myyntiämme ja asiakaskuntaa tasaisen varmasti. Mitä tämä olisikaan jos ei olisi lamaa ja olemmekin omalta osaltamme valmiita tuomaan ihmisille paremman huomisen ja paremmat tonttikaupat käsille. Nyt Suomi uuteen nousuun rakentamisen ja kaupan avulla!

Komiat tontit pitää siis majaansa Seinäjoella, mutta tonttikauppoja olemme jo tehneet Hangosta Petsamoon ja Joensuusta Vaasaan. Voimme sanoa siis että meillä on koko Suomi hallussa ja mikäli ikinä tonttia etsit, kysy sitä meiltä ensin. Saatat yllättyä miten helposti ja hienosti tonttikauppa voikaan sujua vaikka niin moni siitä pelotteleekin.

Meidän neuvomme sinulle onkin, ota rohkeasti yhteyttä meihin jos aiot myydä oman tonttisi tai jos haluat myyntiarvion omasta tontistasi takuita varten. Ota myös yhteyttä silloin kun olet hankkimasta omaa tonttiasi mökkiä, majaa, teollisuusrakennusta tai vaikkapa piilopirttiä varten. Olemme varmoja että voimme ainakin tarjota todella varteenotettavan vaihtoehdon!